Ingredienser
portioner4 portioner
2 gule pærer, store
2 fed hvidløg
4 cm frisk ingefær
2 spsk garam masala
2 spsk malet kanel
2 dl røde linser
2 spsk tomatpuré
400 ml kokosmælk
100 g frisk spinat
4 spsk neutral olie, til stegning
Salt
For at tjene
4 port basmati ris
frisk koriander
For at gøre dette skal du gøre dette
Skræl og skær løget tyndt.
Steg løget i olien i en gryde. Steg det blødt og blankt over medium varme, bør det få nogle farve, men ikke få brunet.
Skræl og rist i hvidløg og ingefær. Steg 1 minut. Derefter tilsættes garam masala og kanel og steges i yderligere 30 sekunder.
Tilsæt tomatpuré, steg i 1 minut, derefter hældes på linserne. Steg i et par minutter mere, før du tilføjer kokosmælk. Tilsæt så meget vand som kokosmælk.
Kog uden låg, indtil linserne er bløde. Krydr med salt.
Skru ned for spinat i slutningen og træk gryden fra varmen.
Serveres med ris og frisk koriander.