Ingredienser
portioner4 portioner
300 g skovsvampe
700 g svinemørbrad
2 rødløg, i kiler
1 rød peber, groft hakket
3 fed hvidløg, finthakket
4 cm frisk ingefær, finthakket
4 dl creme fraîche
2 kopper æblejuice
2 spsk koncentreret veal fond
2 spsk japansk sojasauce
2 tsk sesamolie
2 tsk gochujang (koreansk chili pasta)
65 g baby spinat
madolie, til stegning
4 port jasmin ris, kogt
Føj til indkøbsliste
Tips! Find de billigste ingredienser i din butik
Søg i dine købmandsforretninger
For at gøre dette skal du gøre dette
Skær svampene i halve, hvis de er store, ellers er det muligt at tilberede dem hele.
Steg svampene over høj varme i en tykbundet gryde, indtil de får flot farve hele vejen rundt. Fjern svampe fra gryden og der er afsat.
Trim og skær svinekød mørbrad i 1,5 cm tykke skiver. Steg i gryden til en flot farve på begge sider, vil dette kun tage et par minutter. Fjern fra gryden og der er afsat.
Steg rødløg og peberfrugter i samme gryde i et par minutter ved høj varme. Sænk varmen til medium, tilsæt hvidløg og ingefær, lad det stege med i 2 minutter.
Tilsæt creme fraiche, æblejuice, veal lager, soja, sesamolie og gochujang til potten. Bring i kog, tilsæt derefter svinekød og svampe, der kan simre i gryden omkring 5-7 minutter.
Hæld vandet fra varmen og tilsæt den friske spinat. Vend dig om og server med dampende varme ris.
Har du tips, idéer eller vil synes her? Udfyld dit telefonnummer så kontakter vi dig!
Gennem at besøge seneste-nyt.dk så accepterer du vores cookie & privatlivspolitik samt persondatapolitik.