3 æg
2,5 dl granuleret sukker
2 tsk vaniljesukker
100 g smør
150 g mørk chokolade, hakket
1 kop hvedemel
1 tsk bagepulver
For at tjene
1 kop hindbær, til pynt
3 kopper fløde, flødeskum
Glasur
Føj til indkøbsliste
Tips! Find de billigste ingredienser i din butik
Søg i dine købmandsforretninger
For at gøre dette skal du gøre dette
Smuds kage af Louise
Forvarm ovnen til 175 grader.
Smelt smørret.
Læg den hakkede chokolade i en skål og hæld det varme smør på.
Rør rundt, indtil chokoladen er slået.
Pisk æggene, granuleret sukker og vaniljesukker porøse og rør den smeltede chokolade ind i ægdejen.
Tilsæt mel og bagepulver og rør forsigtigt til alt opløst.
Hæld dejen i en smurt og skyggeform med aftagelig kant.
Bages i midten af ovnen i 18 minutter. Kagen skal størkne og revne på overfladen, men inde i det skal være løs og klæbrig. Pas på dig selv!
Sæt til side og lad afkøle i formen.
Pynt kagen med hindbær og sigtet flormelis. Serveres med flødeskum.
Har du tips, idéer eller vil synes her? Udfyld dit telefonnummer så kontakter vi dig!
Gennem at besøge seneste-nyt.dk så accepterer du vores cookie & privatlivspolitik samt persondatapolitik.