Brownie Svensk kladdkaka

Simple nem brownie kage, Svensk kladdkaka perfekt til dessert!

Del artikel:

chocolate brownie

Svensk kladdkaka (browne/chokolade kage)


3 æg
2,5 dl granuleret sukker
2 tsk vaniljesukker
100 g smør
150 g mørk chokolade, hakket
1 kop hvedemel
1 tsk bagepulver
For at tjene
1 kop hindbær, til pynt
3 kopper fløde, flødeskum
Glasur
Føj til indkøbsliste
Tips! Find de billigste ingredienser i din butik

Søg i dine købmandsforretninger

For at gøre dette skal du gøre dette
Smuds kage af Louise
Forvarm ovnen til 175 grader.
Smelt smørret.
Læg den hakkede chokolade i en skål og hæld det varme smør på.
Rør rundt, indtil chokoladen er slået.
Pisk æggene, granuleret sukker og vaniljesukker porøse og rør den smeltede chokolade ind i ægdejen.
Tilsæt mel og bagepulver og rør forsigtigt til alt opløst.
Hæld dejen i en smurt og skyggeform med aftagelig kant.
Bages i midten af ovnen i 18 minutter. Kagen skal størkne og revne på overfladen, men inde i det skal være løs og klæbrig. Pas på dig selv!
Sæt til side og lad afkøle i formen.
Pynt kagen med hindbær og sigtet flormelis. Serveres med flødeskum.

Facebook
Pinterest
Tumblr
LinkedIn
Email
Facebook
Pinterest
Tumblr
LinkedIn
Email

Seneste nyt

Har du tips, idéer eller vil synes her? Udfyld dit telefonnummer så kontakter vi dig!

Picture of Seneste Nyt

Seneste Nyt

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie policy

Gennem at besøge seneste-nyt.dk så accepterer du vores cookie & privatlivspolitik samt persondatapolitik.

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.