Ingredienser
2 kyllingebryster, store
1 spsk frisk timian, hakket
1 spsk persille, hakket
1 citron, revet citronskal og saft
1 fed hvidløg, presset
Olivenolie
Salt
Peber
1 spsk smør
1 spsk hvedemel
5 dl hønsefond (ikke koncentreret)
1 rød peber, stor
200 g haricots verts
2 papirclips
Føj til indkøbsliste
Tips! Find de billigste ingredienser i din butik
Søg i dine købmandsforretninger
For at gøre dette skal du gøre dette
Forvarm ovnen til en grill ved 230 grader med en grillfunktion.
Del, kerne og skær paprika i 8 kiler. Sæt i en ovnfast fad og bland rundt med lidt olivenolie og salt.
Kog i ovnen i ca 15 minutter.
Gå videre med kyllingen. Skær kyllingen i 8 tynde store skiver. Slå dem let mellem plastfolie for at få dem endnu tyndere, hvis det er nødvendigt.
Læg kyllingen i en skål og vend dig om med timian, persille, citronskal, hvidløg, olivenolie, salt og peber. Bland rundt, så kyllingen er helt dækket.
Fjern peberfrugter og tilsæt haricots verts. Støvregn over noget olivenolie. Salt og peber. Fortsæt tilberedningen i ca. 5 minutter i ovnen med en grillfunktion.
Steg kyllingen i en varm stegepande ca. 3 minutter på hver side, dreje flere gange, så det er ristet jævnt.
Sam afhente kylling og der er afsat.
Sæt smør og mel i stegepande og rør sammen i en bund forberedelse. Tilsæt bouillon og pisk sammen i en glat sauce. Lad saucen koge i et par minutter.
Skær salaten i kiler. Bland de varme grøntsager med salaten i en stor skål. Krydr med presset citron, olivenolie, salt og peber.
Hæld saucen i bunden af pladerne. Tilsæt grøntsager og salat. Top med kyllingen.
Har du tips, idéer eller vil synes her? Udfyld dit telefonnummer så kontakter vi dig!
Jeg er ikke særlig god til at skrive dansk, men er til gengæld en mester i køkkenet
Gennem at besøge seneste-nyt.dk så accepterer du vores cookie & privatlivspolitik samt persondatapolitik.