Ingredienser
portioner4 portioner
1 pp firma tofu
1 gult løg, stor
2 fed hvidløg
1 tsk røget paprika
4 port æg nudler
0,5 dl japansk soy
2 spsk fiskesauce
1 tsk eddike
1 spsk granuleret sukker
150 g frisk spinat
rapsolie til stegning
1 gryde frisk koriander
1 kop salte jordnødder, hakket
Føj til indkøbsliste
Tips! Find de billigste ingredienser i din butik
Søg i dine købmandsforretninger
For at gøre dette skal du gøre dette
Skræl og skær løg og rist hvidløg. Steg løg og hvidløg blød i olie i en stor stegepande. Samlte op og afsæt.
Smuldre tofu og steg den gyldne i olie i gryden.
Kog nudlerne i henhold til instruktionerne på pakken.
Tilsæt paprika og løg blandingen til tofu møllen. Bland rundt.
Hæld derefter i sojasovs, fiskesauce, sukker og et strejf af vand. Samarbejd i ca. 30 sekunder.
Tilsæt spinat og bland rundt, steg i 1 minut. Rør i kogte nudler og bland rundt.
Serveres med jordnødder og koriander.
Glem ikke at spise skræl fra løg og hvidløg samt koriander rester for en mere bæredygtig madlavning, og nyd din velsmagende noodle wok.
Har du tips, idéer eller vil synes her? Udfyld dit telefonnummer så kontakter vi dig!
Jeg er ikke særlig god til at skrive dansk, men er til gengæld en mester i køkkenet
Gennem at besøge seneste-nyt.dk så accepterer du vores cookie & privatlivspolitik samt persondatapolitik.