Ingredienser
portioner4 portioner
400 g pasta
150 g koldrøget laks
1 zucchini (lille)
1 rød peber
2 fed hvidløg
200 g cherrytomater
2,5 dl creme fraîche
2 kopper pasta vand
1 pot frisk basilikum
Salt
Peber
olie, til stegning
1 lime, skræl og juice
For at gøre dette skal du gøre dette
Kog pastaen som anvist på pakken, spar ca. 2 dl af pastavandet, når du hælder det af.
Skræl og hak hvidløget fint. Del, kerne og skær paprika i mindre stykker. Skær zucchini i mindre stykker.
Varm olie i en stegepande og steg først hvidløg og peberfrugter. Tilsæt zucchini og steg lidt mere. Drej tomaterne og steg 10-20 sekunder.
Rør i creme fraiche, pasta vand, basilikum og fint revet skræl og saft fra limen. Bring i kog og derefter sænke varmen. Lad simre i ca 10 minutter. Krydr med salt og peber.
Skær laksen i mindre stykker.
Bland pastaen med sauce og laks. Serveres med det samme.
Glem ikke at bestanden op på grøntsager til en mere bæredygtig madlavning, og nyd din lækre laks pasta. /Køkken redaktion