Cremet laks pasta

Simple nem Cremet laks pasta perfekt til aftensmad!

Del artikel:

Salmon pasta, tagliatelle with fish and creamy sauce. Italian dinner with seafood
Ingredienser portioner4 portioner 400 g pasta 150 g koldrøget laks 1 zucchini (lille) 1 rød peber 2 fed hvidløg 200 g cherrytomater 2,5 dl creme fraîche 2 kopper pasta vand 1 pot frisk basilikum Salt Peber olie, til stegning 1 lime, skræl og juice
For at gøre dette skal du gøre dette Kog pastaen som anvist på pakken, spar ca. 2 dl af pastavandet, når du hælder det af. Skræl og hak hvidløget fint. Del, kerne og skær paprika i mindre stykker. Skær zucchini i mindre stykker. Varm olie i en stegepande og steg først hvidløg og peberfrugter. Tilsæt zucchini og steg lidt mere. Drej tomaterne og steg 10-20 sekunder. Rør i creme fraiche, pasta vand, basilikum og fint revet skræl og saft fra limen. Bring i kog og derefter sænke varmen. Lad simre i ca 10 minutter. Krydr med salt og peber. Skær laksen i mindre stykker. Bland pastaen med sauce og laks. Serveres med det samme. Glem ikke at bestanden op på grøntsager til en mere bæredygtig madlavning, og nyd din lækre laks pasta. /Køkken redaktion
Facebook
Pinterest
Tumblr
LinkedIn
Email
Facebook
Pinterest
Tumblr
LinkedIn
Email

Seneste nyt

Har du tips, idéer eller vil synes her? Udfyld dit telefonnummer så kontakter vi dig!

Picture of Seneste Nyt

Seneste Nyt

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie policy

Gennem at besøge seneste-nyt.dk så accepterer du vores cookie & privatlivspolitik samt persondatapolitik.

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.