For at gøre dette skal du gøre dette
Kog ris i henhold til instruktionerne på pakken.
Skræl og hak ingefær og hvidløg fint. Dunkende citrongræs og hakkekød Ingredienser
portioner4 portioner
4 fed hvidløg
1 rød chili frugt
200 g kyllingefilet
1 flok forårsløg
250 g ris nudler
1-4 spsk japansk soy, at marinere kyllingen i
neutral olie, at stege i
1 kop hønsefond
2 æg
2 kopper bønnespirer alpha alpha
1 pot koriander
1 kop cashew nødder
Sauce
1-2 spsk tamarind pasta (opløst i vand i henhold til pakken)
4 spsk fiskesauce
4-6 spsk sukkerrør sukker
2 tsk stærk chili sauce
Føj til indkøbsliste
Tips! Find de billigste ingredienser i din butik
Søg i dine købmandsforretninger
For at gøre dette skal du gøre dette
Skær hvidløg og chili fint, derefter skæres stykker af kyllingen på en separat skærebræt. Skær forårsløgene fint og forbered risnudler i henhold til pakken.
Lad kyllingen marinere i soy mens nudlerne bliver varme. Så afløb og lad hvile.
Varm en stegepande og steg kylling, hvidløg og chili i neutral olie.
Bland saucen på siden, rør sammen alle ingredienserne i en skål og smag.
Når kyllingen er stegt og farvet, tænde bouillon og kog i et par minutter, før æggene knæk i gryden.
Bland omkring æggene grundigt, så de koagulere og binde smag, derefter tilføje kogte nudler.
Vend dig om og krydr med lidt af saucen, samt koriander og spirer. Serveres sammen med saucen, top med forårsløg odet. Del, kerne og hak chilien fint. Bland det hele hakket og derefter hugge det hele sammen virkelig lille.
Steg den buttede sprøde i en gryde. Tilføj fiskesauce, citrongræs, ingefær, hvidløg og chili.
Bland mayonnaise med limesaft.
Grill tortillabrødet hurtigt i en gryde.
Fyld brødet med salat, tønde, mayonnaise, koriander og ris. Rul til en rulle og tjene med det samme.
Har du tips, idéer eller vil synes her? Udfyld dit telefonnummer så kontakter vi dig!
Gennem at besøge seneste-nyt.dk så accepterer du vores cookie & privatlivspolitik samt persondatapolitik.