Ingredienser
portioner4 portioner
Ris
400 g bøf i strimler (eller mørbrad bøf)
1-2 gule pærer
2 fed hvidløg
100 g svampe
1 kop hvidvin
3 dl kalv fond (ikke koncentreret)
2 tsk dijon sennep
2-3 spsk tomatpuré
Salt
Peber
3 dl creme fraîche
1 pot persille
Pickles
Føj til indkøbsliste
Tips! Find de billigste ingredienser i din butik
Søg i dine købmandsforretninger
For at gøre dette skal du gøre dette
Kog ris i henhold til instruktionerne på pakken.
Sønderdele ned mørbrad, hak løg og hvidløg fint og skær svampene i øre.
Derefter steg bøf i olie ved høj varme, bør kødet være farvet og ikke koge. Steg kødet i partier for at undgå kogning.
Når kødet er blevet farvet, tilsæt alle løg, så det blødgør og afslut med svampene.
Tænd hvidvin, lad det bringe i kog og ind i kød og grøntsager. Fortsæt med veal fond, sennep og tomatpuré.
Krydr med salt og peber. Afslut med creme fraîche og finthakket persille.
Placer ris på pladen og top med kød og sauce og server med pickles.
Mad sortere dine løg skind til genanvendelse og nyde din stroganoff!