Ingredienser
Pajde
100 g nogle
3,5 dl vetemjö
3 spsk vand
1 tsk hal
Pajfyllnin
500 g hakket
1 pp taco krydderi mi
1 lime, skræl og saf
1 chili fruk
1 gryde frisk koriander
1 gul lør
1 kvist toma
4 dl creme fraîch
150 g lagret ost, rist
Føj til indkøbsliste
Gør s
Start med pie dejen, blande alle ingredienserne til dejen i bagemaskinen eller i hånden. Når du har fået en fin dej, kan det presses ud i en tærte form eller foråret form
Klem den ordentligt ud, og sørg for, at den kommer højt op på kanterne. Hvis du ønsker det, kan dejen bages, 225 grader i ca. 10 minutter, eller indtil skallen er
Start med fyldet, steg plejes i en stegepande med olie. Derefter tilsættes taco krydderi sammen med lidt vand som anvist på taco krydderi
Hak chilien i mindre stykker og tilføj til tacofärsen. Fortsæt med skræl og saft fra en lime. Afslut med en gryde hakket koriander
Slå fyld i tærteskallen op
Skær derefter det gule løg og tomat i skiver. Derefter spredes ud som et lag på toppen af fyldet
Fortsæt med et lag creme fraîche og endelig et lag revet ost
Bag tærten ved 225 grader i ca. 20 minutter. Hvis kagen bliver farve for hurtigt, sætte en lille bagefolie på toppen, så det ikke brænder
Mad sortere dit løg skræl og resterne af limen til genanvendelse og nyde din taco pie!…… G.. å häranetkrttxsgtnlrg
Har du tips, idéer eller vil synes her? Udfyld dit telefonnummer så kontakter vi dig!
Gennem at besøge seneste-nyt.dk så accepterer du vores cookie & privatlivspolitik samt persondatapolitik.